Hur hanterar jag en retur?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland kan man behöva göra en retur på en order. Det går att göra i efterhand om ordern är i statusen Skickad.

Följ bara stegen nedan där vi går igenom hur man hanterar detta.

1. Klicka på Beställningar

2. Välj Skickad

3. Sök upp ordern som du vill göra en retur på

4. Klicka in på ordern

5. Klicka på RMA

6. Fyll i antal

7. Välj om den ska återföras till lagret

8. Fyll i anledning till retur
    (Endast administratörer kan läsa detta)

9. Fyll i summa under Betala tillbaka
    (Summan tas från originalpriset men om annan summa ska föras tillbaka så fyll i det här)

10. Bocka i om det ska återbetalas via betalsättet

11. Bocka i om du vill att kund ska bli meddelad vid en återbetalning

12. Klicka på Returnera

13. Klicka på Ja eller Avbryt vid valideringen

14. Vid klick på Ja så skickas du tillbaka till ordervyn och där har tillkommit en ruta som visar att varan är returnerad

15. Klart!