Hur anpassar jag egna mail?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan anpassa med bild och egen text vad som ska stå i de automatiska mailen som plattformen skickar ut. Även per språk. De mailen som skickas ut automatiskt är:

Order avbruten, Orderbekräftelse, Leveransbekräftelse, Tillbaka i lager, Presentkort, Returbekräftelse och Recension.

Följ bara stegen nedan för att hantera detta.

TIPS. Det finns färdiga variabler att använda sig av för att automatiskt hämta t.ex kundens namn, ditt butiksnamn och order id.
{fullname} {storename} {order_id}

1. Klicka på Kontrollcenter

2. Klicka på Mail i navigeringslistan

3. Scrolla ner till 'Mail templates'

4. Klicka in på de mailet som du vill ändra genom att klicka på 'Hantera'

5. Fyll i vad du vill att det ska stå i ämnesraden

6. Fyll i vad du vill att det ska stå i hälsningsfrasen

7. Fyll i vad du vill att det ska stå i meddelanderutan

8. Om du vill klistra in en bild eller dylikt i meddelanderutan så högerklicka på en bild och välj sen klistra in i meddelanderutan

9. Anpassa bildens storlek genom att klicka på den så att den blir markerad och klicka på pennan för att välja storleken på bilden

10. Klicka på Spara