Hur hanterar jag energimärkning?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ni säljer produkter med EU Energimärkning kan ni nu enkelt lägga till vilken energiklass er produkt har. Ni kan även länka direkt till EPREL - European Products Registry for Energy Labelling, där informationsbladet om energiklassen finns tillgängligt.

OBS! Har du en custom produktsida så behöver du lägga till följande variabel för att det ska visas på din sida: [#energy-label]

Vet du att du har en custom produktsida eller är osäker så ta kontakt med [email protected] så hjälper vi dig att lägga in det.

Följ stegen nedan för att installera detta:

1. Klicka på Appar

2. Klicka på Installera vid EU Energiklass

3. Klicka på produkter

4. Sök upp produkten eller bläddra i produktvyn

5. Klicka in på produkten

6. Scrolla ner till rutan Energimärkning och aktivera switchen

7. Välj Energiklass eller hitta vilken det är genom att klicka på Sök url

8. Hitta din produkt på EPREL och kopiera länken

9. Klistra in länken i energimärkningen i fältet

10. Klicka på Spara