Hur lägger jag till storleksguide på en produkt?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du säljer t.ex kläder så kan det vara smidigt och bra att ha en storleksguide för att göra det enklare för kunderna.

OBS! Har du en custom produktsida så behöver du lägga till följande variabel för att det ska visas på din sida: [#size-guide]

Vet du att du har en custom produktsida eller är osäker så ta kontakt med [email protected] så hjälper vi dig att lägga in det.

OBS! Följ denna guiden först innan du påbörjar stegen nedan: Hur hanterar jag storleksguide?

1. Klicka på Produkter

2. Leta upp produkten i exponeringslistan

3. Klicka in på produkten

4. Nere till höger så har du en ruta med dropdownmeny

5. Välj vilken storleksguide som du vill applicera på produkten

6. Klicka på Spara

7. Har du följt denna guiden - "Hur hanterar jag storleksguide?" så syns nu storleksguiden på produktsidan