Hur hanterar jag Lägsta pris 30 dagar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du anger att priset på en produkt är sänkt, ska även det tidigare priset visas på produktsidan. Det tidigare priset som ska visas är det lägsta priset som produkten har haft under de senaste 30 dagarna.

OBS! Har du en custom produktsida så behöver du lägga till följande variabel för att det ska visas på din sida: [#lowest-price-information]

Vet du att du har en custom produktsida eller är osäker så ta kontakt med [email protected] så hjälper vi dig att lägga in det.

1. Klicka på Appar

2. Scrolla ner till "Lägsta pris 30 dagar" eller använd sökfunktionen uppe till höger

3. Klicka på Installera

4. Klart!
    Det syns nu på de produkterna som har fått ett annat pris de senaste 30 dagarna